Egen täppa

Egen täppa

Vårt koncept kallar vi för Egen Täppa

Efterfrågan på en egen marklägenhet är fortfarande stor både i stad och på landsbygd, ett problemfritt boende med egen grön täppa och ett inglasat uterum utanför dörren är drömmen för många människor, både unga som gamla.

NÄBO Bygg AB har tagit fram ett eget koncept för marklägenheter, vi vill kunna erbjuda både allmännyttan och privata aktörer ett alternativ som innebär ett koncept med färdiga ritningar och med fasta priser som ligger rejält under gällande marknadspriser trots vår höga standard och kvalité!

2020-04/1588235617_191010-taeppa-3-framsida

Interiört

Interiört har husen som standard en hög finish och är rikligt utrustade, stora fönster med låg bröstning som ger sköna dagsljusinsläpp, fönsterbänkar av kalksandsten. Helkaklade badrum med egen tvättmaskin & torktumlare, skjutdörrsgarderober i de stora sovrummen, köksinredningar från svenska välkända leverantörer och äkta ekparkettgolv. I vår standard ingår det ett riktigt inglasat ute rum till varje lägenhet vilket enligt vår erfarenhet är väldigt populärt och ökar intresset markant.

Ett fristående förråd på 6 m2 byggs 4 m från huset och delas av med ett träplank, som std byggs förrådet oisolerat på en betongplatta, dock erbjuder vi som ett tillägg att isolera och bekläda förråden invändigt om så önskas.

2020-04/191010-taeppa-3-baksida

Exteriört

Exteriört bekläds husen som standard med liggandes träpanel men vi erbjuder även alternativa fasader till exempel puts eller tegelfasad. Yttertaken har som standard
ytbehandlade betongtakpannor med fritt val mellan olika kulörer. Andra yttertaksbeläggningar erbjuds som tillägg.

Uppvärmning sker genom en NIBE 730 från- luftsvärmepump med integrerad ventilation med återvinning. Varje lägenhet har sin egen separata värmepump. Vattenburen golvvärme i hela huset.

Husen kan anpassas efter rådande detaljplane- krav eller gestaltningsprogram genom olika materialval och kulörer på tak, fasader och fönster, och därmed passa in i olika miljöer.

2020-04/191010-taeppa-4-framsida

Huskropparna

Huskropparna byggs i form av radhus och lägenheterna är 64m2  (2 rok) resp 74m2 (3 rok)

Vi erbjuder 3st olika radhusmodeller med 3, 4 eller 5 lägenheter i varje huskropp.
Huskropp Täppa 3 3 st lgh 2 st 3 RoK + 1 st 2 RoK Total BOA: 212 m2
Huskropp Täppa 4 4 st lgh 2 st 3 RoK + 2 st 2 RoK Total BOA: 276 m2
Huskropp Täppa 5 5 st lgh 2 st 3 RoK + 3 st 2 RoK Total BOA: 340 m2