Om NÄBO Bygg

Det kompletta byggföretaget

NÄBO Bygg AB är ett tradionellt Byggföretag med hög kompetens och ett stort kvalitetstänkande. Vårt huvudkontor & lager finns i Östad söder om Olofström men vi har även ett bemannat platskontor i Sölvesborg. NÄBO sysselsätter idag ett 30-tal medarbetare. Vår verksamhet är koncentrerad till hela Blekinge, nordöstra Skåne samt södra delen av Kronoberg.

Vi utför alla förekommande arbeten inom entreprenad, nyproduktion av marklägenheter & villor, renoveringar, byggservice samt mur & betongarbeten.
Vi åtar oss både små och stora arbeten enligt kundens önskemål. Vanligast är att NÄBO är totalentreprenör för ett projekt, vi sköter byggsamordningen och anlitar underentreprenörer som vi under lång tid samarbetat med.

Vi lämnar gärna ett fast pris både på arbete, material och underentreprenörer. Alla byggnadsarbeten utföres med stort kvalitetsansvar. Det viktigaste för NÄBO är att våra kunder blir nöjda!

Samtliga av våra yrkesarbetare har Svensk byggnadsteknisk utbildning med tillhörande Yrkesbevis vilket är rätt unikt. Vi satsar självklart även på fortlöpande utbildning av våra medarbetare då det är väldigt viktigt att vi kan utföra våra arbeten på ett korrekt och säkert vis, och därmed följa regler och bestämmelser som finns i branschen.

I vår entreprenadavdelning utför vi projekt åt kommuner, bostadsbolag, myndigheter, industrier, företag och bostadsrättsföreningar, allt från nyproduktion av bostäder till ROT-projekt.
NÄBO har stor erfarenhet av att bygga villor & fritidshus – ni kan känna er trygga med att välja oss som entreprenör när ni ska bygga ert drömhus. Vi hjälper er med att ta fram ritningar och bygglovshandlingar samt andra nödvändiga dokument som ert projekt kräver.

En del av NÄBOs verksamhet består av underhållsprojekt åt bostadsrättsföreningar, vi vet vad som krävs för att bedriva ett projekt med boende kvar i fastigheten. Våra medarbetare är erfarna att hantera projekt åt just BRF. Vi medverkar på era medlemsmöten där vi presenterar projektet, informerar, och svarar på de boendes frågor. Vi sköter all information och erforderlig budning till bostadsinnehavare.

Vår Byggserviceavdelning sköter RAM-avtal med olika myndigheter samt servar privata kunder med mindre byggprojekt.


NÄBO Bygg AB ägs och drivs av Andreas Larsen & Johan Karlsson som båda har ett förflutet som snickare, arbetsledare & platschefer i byggbranschen.