Om NÄBO Bygg

Det kompletta byggföretaget

NÄBO Bygg AB är ett tradionellt Byggföretag med hög kompetens och ett stort kvalitetstänkande. Vårt huvudkontor finns i Östad söder om Olofström men vi har även ett platskontor i Sölvesborg. NÄBO sysselsätter idag ett 30-tal medarbetare. Vår verksamhet är koncentrerad till hela Blekinge, nordöstra Skåne samt södra delen av Kronoberg.

Vi utför alla förekommande arbeten inom entreprenad, nyproduktion av marklägenheter & villor, renoveringar, byggservice samt mur & betongarbeten.
Vi åtar oss både små och stora arbeten enligt kundens önskemål. Vanligast är att NÄBO har totalansvaret för ett projekt, vi sköter byggsamordningen och anlitar underentreprenörer som vi under lång tid samarbetat med.

Vi lämnar gärna ett fast pris både på arbete, material och underentreprenörer. Alla byggnadsarbeten utföres med stort kvalitetsansvar. Det viktigaste för NÄBO är att våra kunder blir nöjda!

Samtliga av våra yrkesarbetare har Svensk byggnadsteknisk utbildning med tillhörande Yrkesbevis vilket är rätt unikt. Vi satsar självklart även på fortlöpande utbildning av våra medarbetare då det är väldigt viktigt att vi kan utföra våra arbeten på ett korrekt och säkert vis, och därmed följa regler och bestämmelser som finns i branschen.

I vår entreprenadavdelning utför vi projekt åt kommuner, bostadsbolag, myndigheter, industrier, företag och bostadsrättsföreningar, allt från Nyproduktion till ROT-projekt.
NÄBO har stor erfarenhet av att bygga villor & fritidhus – ni kan känna er trygga med att välja oss som entreprenör när ni ska bygga ert drömhus. Vi hjälper er med att ta fram ritningar och bygglovshandlingar samt andra nödvändiga dokument som ert projekt kräver.

En del av NÄBOs verksamhet består av renoveringsprojekt åt bostadsrättsföreningar, vi vet vad som krävs för att bedriva ett projekt med boende kvar i fastigheten. Våra medarbetare är erfarna att hantera projekt åt just BRF. Vi medverkar på era medlemsmöten där vi presenterar projektet, informerar, och svarar på de boendes frågor. Vi sköter all information och erforderlig budning till bostadsinnehavare. 

Fönsterbyte är en av NÄBOs specialiteter – välkomna att be om kostnadsfri offert på nya fönster oavsett om det är till större flervåningshus eller till en sommarstuga.
NÄBO Bygg AB ägs och drivs av Andreas Larsen & Johan Karlsson som båda började som snickare i sin ungdom för att senare tjänstgöra som arbetsledare & Platschef innan förvärvet av NÄBO Bygg som genomfördes 2019.