Tjänster

Allt inom bygg i Sölvesborg

Entreprenad

I vår entreprenadavdelning utför vi projekt åt kommuner, bostadsbolag, myndigheter, industrier, företag och bostadsrättsföreningar, allt från Nyproduktion till ROT-projekt.
Projekten tilldelas vanligast genom offentliga upphandlingar inom olika myndigheter i de olika kommuner som ingår i vårt verksamhetsområde.

Byggservice

Vår byggserviceavdelning utför alla förekommande arbeten, både små som stora. Servicehantverkarna har en bred kompetens och en gedigen erfarenhet för alla förekommande arbeten inom branschen.

Marklägenheter

NÄBO har ett tydligt fokus på att bygga bostäder i form av marklägenheter, vi har byggt ett flertal områden där det senaste var Fruktgården i Mörrum där vi uppförde 24st moderna lägenheter åt Karlshamnsbostäder. Projektet tilldelades Stadsbyggnadspriset 2019.
NÄBO har även tagit fram ett eget koncept på marklägenheter som vi döpt till ”Egen Täppa” – Moderna lägenheter med hög standard till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Läs mer här!

Villor & Fritidshus

NÄBO har i över 20 års tid byggt villor och fritidshus från Österlen i söder till Karlskrona skärgård i Öst. Vi har stor erfarenhet av att bygga villor och ni som kund kan känna er trygga med att välja oss som entreprenör när ni ska bygga ert drömhus. Vi hjälper er med att ta fram ritningar och bygglovshandlingar samt andra nödvändiga dokument som ert projekt kräver.
Som totalentreprenör anlitar vi kompetenta underentreprenörer som vi samarbetat med i många år. Tryggt och säkert!

Bostadsrättsföreningar

NÄBO har under många år utfört en mängd projekt åt olika bostadsrättsföreningar i hela Blekinge, dörr & fönsterbyten, takrenoveringar och övriga förekommande underhållsarbeten.
Att utföra projekt åt BRF är lite annorlunda då vi alltid måste ta stor hänsyn till de boende i föreningen. Vi deltar på medlemsmöten om så önskas där vi informerar om kommande projekt och sköter all budning till medlemmarna. Många av föreningarna är återkommande kunder sedan många år tillbaks.

RAM-Avtal

NÄBO har ett flertal RAM-avtal inom flera myndigheter som kompletterar vår dagliga verksamhet med både små och större underhållsarbeten inom vår byggserviceavdelning.